Virkistys- ja harrastustoiminta

Ay-toimihenkilöt järjestää erilaisia retkiä, risteilyjä ja kulttuurimatkoja ja osallistuu niiden rahoitukseen. Jäseniltä peritään erikseen määriteltävä omavastuuosuus. Kaikki tiedossa olevat retket ja matkat löytyvät kohdasta Tapahtumat.

Valkeakoskella järjestettävä Työväen Musiikkijuhla myöntää Ay-toimihenkilöiden jäsenille 5 euron alennuksen pääsylipusta. Alennuksen saa, kun esität jäsenkortin lipunmyyntipisteessä.

Ay-toimihenkilöiden hallitus tukee erillispäätöksin jäsenten osallistumista Urheiluopisto Kisakeskuksen Pohjantähti-leirille. Tuen saamiseksi jäsenen pitää toimittaa hakemus ja kulutositteet hallitukselle.

Yhdistys tukee myös jäsentensä yhteisharrastuksia, esim. kuorotoimintaa ja ryhmäliikuntaa, mikäli harrasteryhmään kuuluu jäseniä useammalta työpaikalta. Vapaa-ajan virkistystilaisuuksilla lisätään yhteishenkeä ja yhteenkuuluvuutta. Tilaisuudet antavat mahdollisuuden tutustua työtovereihin eri ammattiliitoista, mistä on apua kunkin omassa työssä ja mikä lisää ymmärrystä ay-liikkeen kokonaisuudesta.

Lisäksi Hakaniemen Idealfit-kuntokeskus tarjoaa Ay-toimihenkilöiden jäsenille edullisia liikuntapalveluja. Lue lisää tämän linkin kautta.