Mobiilijäsenkortti

Ay-toimihenkilöiden mobiilijäsenkortti

Ay-toimihenkilöt ry siirtyy vuoden 2021 alussa mobiilijäsenkorttiin, eli jatkossa jokaisen puhelimessa on yhdistyksen oma appi, joka toimii jäsenkorttina. Vanhan mobiilijäsenkortin voi poistaa.

Jäsenkortti on nyt ladattavissa. Kannattaa etsiä jäsennumero ja jäsenpalvelussa käyttämäsi salasana ennen ensimmäistä käyttökertaa. 

Voit ladata jäsenkortin App Storesta tai Google Play kaupasta. Jäsenkortti, eli appi löytyy hakemalla nimellä Ay-toimihenkilöt

Mobiilijäsenkorttiin kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin jäsenpalveluun. Kun avaat appin ensimmäisen kerran, saat eteesi näytön, jossa kysytään jäsennumeroa ja salasanaa. Täytä ne, kuten jäsenpalveluun kirjautuessasi. Jos et muista tai tiedä salasanaasi, klikkaa Unohditko salasanasi? Jos et tiedä jäsennumeroasi, tarkista se vanhasta muovisesta jäsenkortista tai ole yhteydessä Ay-toimihenkilöiden toimistolle toimisto@ay-toimihenkilot.fi

Jäsenkortiltasi löytyy omien jäsentietojen lisäksi mm. tietoa jäseneduista, tärkeitä yhteystietoja sekä Turvan matkavakuutuskortti.