Koulutus

Yhdistys järjestää omaa koulutusta, jolloin se myös vastaa kuluista. Tällaisia ovat esimerkiksi aktiivien viikonloppukurssit. Löydät kaikki tiedossa olevat koulutustapahtumat kohdasta Tapahtumat.

Yhdistys suunnittelee ja järjestää koulutusta myös työnantajapuolen kanssa. Tällaisia yhdessä toteutettuja koulutuksia ovat olleet mm. palkkajärjestelmä- ja luottamushenkilöiden kurssit.

Ay-toimihenkilöiden jäsenet voivat osallistua joillekin Työväen Sivistysliiton järjestämille kursseille: kysy lisää Ay-toimihenkilöiden toimistolta. Kurssituen määrän määrittelee hallitus tapauskohtaisesti hakemuksen perusteella. Huomaa, että jos hakeudut jollekin muulle kuin oman alueesi kurssille, siitä aiheutuvia lisäkustannuksia ei korvata.

Ay-toimihenkilöt ry ja Kiljavan opisto järjestävät luottamusmies- ja työsuojelukoulutusta, jonka työnantaja maksaa. Yhdistyksen tuen saaminen muille kursseille on mahdollista vain hallituksen päätöksellä. Tukea voi hakea myös kurssin jälkeen, kuitenkin kuukauden kuluessa kurssin päättymisestä.

Ammatillista koulutusta yhdistys ei tue.

Kiljavan opisto tarjoaa myös harraste- ja kesäkursseja. Lisätietoja Kiljavan harrastekursseista löydät opiston sivuilta.