Valtuustovaalit 2020

Äänestys on käynnissä!

Ay-toimihenkilöt ry:lle valitaan 22.–29.10.2020 järjestettävässä valtuustovaalissa uusi valtuusto 3-vuotiskaudelle 2021–23.
Äänestämme verkossa

Äänestys tapahtuu jäsenpalvelusivujen kautta aukeavassa vaaliosiossa. Vaalisivustolle kirjaudutaan Ay-toimihenkilöiden jäsenpalvelun kautta henkilökohtaisella jäsennumerolla ja salasanalla. 

Äänestäjä voi tutustua etukäteen ehdokasesittelyihin vaalisivustolla. Jokaisen ehdokkaan ehdokaskortissa on äänestyspainike. Kun painiketta on painettu, järjestelmä kysyy vielä vahvistusta. Äänestyksestä tulee myös vahvistusviesti sähköpostitse.

Yhteys on turvallinen ja jokainen voi äänestää vain kerran. Äänioikeutetuille jäsenille on lähetetty sähköpostitse äänestysohjeet. 

Vaalisivu sulkeutuu 29.10. kello 16.


Valtuusto on yhdistyksen sydän

Valtuuston varsinaisten jäsenten lukumäärä on 1/20 yhdistyksen vaalikelpoisten jäsenten lukumäärästä. Kesäkuun lopussa tehdyn jäsenlaskennan mukaan paikkamäärä seuraavalle valtuustolle on 28. Ehdokkaat valitaan kahdelta listalta, joista Teollisuusalojen listalla on 19 valtuustopaikkaa ja listalla Muut 9.

Teollisuusalojen listaan kuuluvat Teollisuusliitto, Rakennusliitto, Sähköliitto, Paperiliitto ja Suomen Elintarviketyöläisten liitto sekä näiden kassat. Listaan Muut kuuluvat SAK, kuljetusalat, palvelualat, julkiset alat sekä näiden kassat, muut työpaikat, joissa jäseniä.