Valtuustovaalit 2020

Äänestysaika 22.–29.10.2020

Ay-toimihenkilöt ry:lle valitaan lokakuun lopussa valtuusto 3-vuotiskaudelle 2021–23.

Äänioikeutettuja vaalissa ovat jäsenet, jotka on hyväksytty yhdistyksen jäseneksi viimeistään kuukautta ennen ensimmäistä vaalipäivää ja joilla ei ole maksamattomia jäsenmaksuja.
Äänestämme verkossa

Äänestys tapahtuu jäsenpalvelusivujen sähköisessä vaalisovelluksessa. Yhteys on turvallinen ja jokainen voi äänestää vain kerran.

Jäseniä on kehotettu tarkistamaan, että jäsenrekisterissä olevat yhteystiedot ovat oikein, koska niin ehdokaslistat kuin äänestysohjeetkin toimitetaan sähköpostitse.

Jäsenpalvelusivujen äänestyssovellus avautuu torstaina 22. lokakuuta ja sulkeutuu 29.10. kello 16.
Valtuusto on yhdistyksen sydän

Valtuuston varsinaisten jäsenten lukumäärä on 1/20 yhdistyksen vaalikelpoisten jäsenten lukumäärästä. Kesäkuun lopussa tehdyn jäsenlaskennan mukaan paikkamäärä seuraavalle valtuustolle on 28. Ehdokkaat valitaan kahdelta listalta, joista Teollisuusalojen listalla on 19 valtuustopaikkaa ja listalla Muut 9.

Teollisuusalojen listaan kuuluvat Teollisuusliitto, Rakennusliitto, Sähköliitto, Paperiliitto ja Suomen Elintarviketyöläisten liitto sekä näiden kassat. Listaan Muut kuuluvat SAK, kuljetusalat, palvelualat, julkiset alat sekä näiden kassat, muut työpaikat, joissa jäseniä.
Ehdokasasetteluaika käynnistyy ensi viikolla

Tule mukaan vaikuttamaan! Ehdokasasettelu järjestetään 21.9.–4.10.2020. Vaalikelpoisia ovat yhdistyksen jäsenet, joilla jäsenyys kunnossa 20.9.2020. Yhteyshenkilöinä toimivat työpaikkojen luottamushenkilöt ja työsuojeluvaltuutetut.

Jos haluat ehdokkaaksi valtuustovaaliin, eikä työpaikallasi ole Ay-toimihenkilöiden luottamushenkilöä, ole yhteydessä Ay-toimihenkilöiden toimistoon.