If

Kalevan jäsenedut – vakuutukset nopeasti ja kätevästi kalevavakuutus.fi-verkkokaupasta. Saat ne voimaan heti.


Henkivakuutus – säästä satasia

Henkivakuutus turvaa läheisesi taloushuolilta, jos sinulle sattuisi pahin. Henkivakuutus korvaa sekä sairaudesta että tapaturmasta johtuvan kuoleman. Ay-toimihenkilöiden jäsenenä voit hankkia henkivakuutuksen itsellesi tai elämänkumppanillesi omana vakuutuksena tai teille yhdessä vieläkin edullisempana kahden hengen yhteisturvana. Pariturvassa riittää, että toinen vakuutetuista on jäsen:

·         Esim. vakuutettuina 30-vuotias Ay-toimihenkilöiden jäsen ja hänen saman ikäinen kumppaninsa, 100 000 € henkivakuutus kahden hengen yhteisturvana, yhteensä teiltä kahdelta 8,20 €/kk.

Tunnista tapaturmavakuutuksen ja henkivakuutuksen erot

Saat henkivakuutuksen pysyvästi edulliseen jäsenetuhintaan – etua jo hyödyntäneet jäsenet säästävät keskimäärin yli 550 euroa vuodessa.

Hyödynnä jäsenetu ja laajenna perheesi vakuutusturvaa!

Lue lisää miksi tarvitsen henkivakuutuksen

Lasket henkivakuutuksesi hinnan näppärästi osoitteessa kalevavakuutus.fi. Samalla voit helposti vertailla yksilöturvien ja pariturvan hintaeroja.

Testaa tarvitsetko henkivakuutuksen

Tapaturmavakuutus – vaikka koko perheelle

Vakuutusedut koskevat koko perhettä. Sinä ja puolisosi voitte räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne kattavat ja edulliset tapaturmavakuutukset.


Voit ottaa myös lapsillesi todella edullisen tapaturmavakuutuspaketin – jopa alle 4 eurolla kuukaudessa. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa ja ilman omavastuuta sekä kattaa mm. kilpaurheilun 18-vuotiaaksi asti.


Vakuutuksen myöntäjäyhtiö on yhteistyökumppanimme Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva, jonka asiakas- ja korvauspalvelusta vastaa If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike.