Turvan vakuutusedut ja vapaa-ajan matkustajavakuutus

Etuja vakuutuksista

Vakuutusyhtiö Turva tarjoaa Ay-toimihenkilöiden jäsenille 15 %:n jäsenalennuksen vapaaehtoisista, jatkuvista vakuutuksista. Jos sinulla on Turvan kotivakuutuksen lisäksi vähintään yksi henkilö-, kasko-, lemmikki- tai venevakuutus, saat lisäksi 10 % omistaja-alennuksen. 

Jos sinulla on vain yksi Turvan vakuutus, saat omistaja-alennuksen kahden vuoden asiakkuuden jälkeen. Nämä alennukset eivät koske liikennevakuutusta. 

Huom! Säästät jopa 25 % vapaaehtoisten vakuutusten maksuista, kun olet Ay-toimihenkilöt ry:n jäsen ja keskität vakuutuksesi Turvaan. 


Vapaa-ajan matkustajavakuutus

Ay-toimihenkilöt ry on ottanut jäsenilleen matkustajavakuutuksen vapaa-ajan matkoille. Vakuutettuina ovat yhdistyksen jäsenet, myös eläkeläisjäsenet. Vakuutusehdoista poiketen vakuutettuina ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 16-vuotiaat lapset. Lapsilla tarkoitetaan vakuutetun omia lapsia ja lapsenlapsia, vakuutetun puolison lapsia sekä vakuutetun kanssa vakinaisesti samassa taloudessa asuvia lapsia.

Vakuutus on voimassa Suomesta ulkomaille tehtävillä vapaa-ajan matkoilla sekä vapaa-ajalla tehtävillä kotimaan matkoilla, jotka ulottuvat linnuntietä vähintään 50 km etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta, opiskelupaikasta tai vapaa-ajan asunnosta. Matkustajavakuutus ei ole voimassa asunnon, työpaikan, opiskelupaikan ja vapaa-ajan asunnon välisillä matkoilla.

Vakuutus on voimassa yhtäjaksoisesti enintään 45 vuorokautta matkan alkamisesta.

Vakuutus ei ole voimassa kilpaurheilussa tai sen harjoittelussa, eikä ehdoissa erikseen poisrajatuissa urheilulajeissa tai harrastuksissa.

Lisäksi Ay-toimihenkilöt ry on vakuuttanut jäsenensä heidän osallistuessaan järjestötehtäviin ja -tilaisuuksiin.

Lisätietoja

Lisätietoja Turvan tarjoamista eduista, jäsenvakuutuksesta sekä vakuutusehtojen tarkempi sisältö löytyy osoitteesta: www.turva.fi/ay-toimihenkilot

Turvaa rakkaasi Turvassa-henkivakuutuksella​

Henkivakuutus ei varsinaisesti hyödytä sinua vaan heitä, jotka ovat sinulle kaikista rakkaimpia. Turvassa-henkivakuutus on uusi ja erityisesti ammattiliiton jäsenelle edullinen henkivakuutus. Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö.

Laske vaikka itse turva.fi/henkivakuutus.

TaskuTurva

TaskuTurva on mobiilisovellus Turvan asiakkaille ja Turvan vakuuttamien ammattiliittojen jäsenille. Voit ladata TaskuTurvan omaan älypuhelimeesi.