Turvan vakuutusedut ja vapaa-ajan matkustajavakuutus

Etuja vakuutuksista

Ay-toimihenkilöiden jäsenet saavat Turvasta jatkuvan 15 % alennuksen kotivakuutuksesta sekä vapaaehtoisista auto- ja henkilövakuutuksista. Lisäksi jäsenet saavat 5 % alennuksen 1 vuoden jälkeen, 7 % alennuksen 5 vuoden jälkeen, 10 % alennuksen 10 vuoden jälkeen.

Huom! Säästät jopa 22 % vapaaehtoisten vakuutusten maksuista, kun olet Ay-toimihenkilöt ry:n jäsen ja keskität. Saat 15 % alennuksen sekä heti 7 % keskittävän omistaja-asiakkaan alennuksen. Lisäksi keskittävän omistaja-asiakkaan alennus nousee 10 %:iin jo 5 vuoden asiakassuhteen jälkeen.

Vapaa-ajan matkustajavakuutus

Ay-toimihenkilöt ry on ottanut jäsenilleen matkustajavakuutuksen vapaa-ajan matkoille. Vakuutettuina ovat yhdistyksen jäsenet, myös eläkeläisjäsenet. Vakuutusehdoista poiketen vakuutettuina ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 16-vuotiaat lapset. Lapsilla tarkoitetaan vakuutetun omia lapsia ja lapsenlapsia, vakuutetun puolison lapsia sekä vakuutetun kanssa vakinaisesti samassa taloudessa asuvia lapsia.

Vakuutus on voimassa Suomesta ulkomaille tehtävillä vapaa-ajan matkoilla sekä vapaa-ajalla tehtävillä kotimaan matkoilla, jotka ulottuvat linnuntietä vähintään 50 km etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta, opiskelupaikasta tai vapaa-ajan asunnosta. Matkustajavakuutus ei ole voimassa asunnon, työpaikan, opiskelupaikan ja vapaa-ajan asunnon välisillä matkoilla.

Vakuutus on voimassa yhtäjaksoisesti enintään 45 vuorokautta matkan alkamisesta.

Vakuutus ei ole voimassa kilpaurheilussa tai sen harjoittelussa, eikä ehdoissa erikseen poisrajatuissa urheilulajeissa tai harrastuksissa.

Lisäksi Ay-toimihenkilöt ry on vakuuttanut jäsenensä heidän osallistuessaan järjestötehtäviin ja -tilaisuuksiin.

Lisätietoja

Lisätietoja Turvan tarjoamista eduista, jäsenvakuutuksesta sekä vakuutusehtojen tarkempi sisältö löytyy osoitteesta: www.turva.fi/ay-toimihenkilot

TaskuTurva

TaskuTurva on mobiilisovellus Turvan asiakkaille ja Turvan vakuuttamien ammattiliittojen jäsenille. Katso video alta.